Spiralen in kleuren

vlinder rolandoBiodanza beketent letterlijk Leven (Bio) en betekenisvolle beweging (Danza) en is een prachtige weg die bijdraagt tot heelwording en gezondheid. Biodanza ondersteunt je persoonlijke groei op een manier die gepaard gaat met veel levensvreugde en plezier. Beweging is een fijne manier om je lichaam, elkaar en de muziek te ervaren.

In een les wordt gebruik gemaakt van verschillende stijlen prachtige muziek. Kortom, Biodanza gaat over bewegen, muziek, contact maken met jezelf en met de ander en vooral over ervaren. Danservaring is dan ook niet noodzakelijk.

We dansen soms alleen, samen met een ander of in een groep. Elke dans heeft zijn eigen karakter en uitwerking: uitbundig of juist ingetogen, snel, speels, vurig, sensueel, sierlijk en ga zo maar door. Of je jong bent of juist ouder..., man of vrouw, of je nou een soepel of een stram lichaam hebt, Biodanza lukt je altijd. Het is onmogelijk om Biodanza met je verstand te begrijpen. Alleen door mee te doen en door te ervaren, is het mogelijk om de werking te ervaren.

Dance is natural movement full of meaning and with the unusual power of inducing transformations in life. - Rolando Toro.

 Copyright © 2020 Biodanza Moves - Ankie Candel - 06-25771978

 Deze website is met aandacht gebouwd door Webdesign&Meer